U bevindt zich hier:

Werkwijze kruipruimte-isolatie

Omdat de kruipruimte van een huis meestal onder het maaiveld ligt is deze erg gevoelig voor vocht. Daarom is het belangrijk de bodem van de kruipruimte te isoleren en zo vochtproblemen op te lossen en te voorkomen. Isotechniek heeft diverse mogelijkheden om bodem van uw kruipruimte te isoleren. Het vocht condenseert dan niet meer tegen de vloer, maar tegen het isolatiemateriaal. Veelal kan het isoleren van de kruipruimte prima in combinatie met het isoleren van uw vloer. Het isoleren van uw kruipruimte is bovendien snel en zonder verbouwing te realiseren. Meestal is kruipruimte isolatie binnen een dag klaar! Om uw kruipruimte te kunnen isoleren is een minimale hoogte van 20 tot 30 cm nodig.

Mogelijkheden voor kruipruimte-isolatie

Isotechniek biedt voor de isolatie van kruipruimten diverse mogelijkheden. Op de zandbodem wordt een laag isolerend materiaal aangebracht. Afhankelijk van de situatie gebruiken we Isoparels, Klimadekens®, Pur’fect of Warmcel®. Bij het toepassen van onze grijze Isoparels worden de parels in de kruipruimte gespoten om vervolgens de gehele kruipruimte op te vullen. Bij het toepassen van Klimadekens®, wordt gebruikt gemaakt van elkaar overlappende elementen van kunststof (PE) folie gevuld met Isoparels. Door de isolerende werking daalt de bodemtemperatuur in de kruipruimte en daalt de maximale damp-spanning boven en onder het deken. Deze daling zorgt ervoor dat er nauwelijks vochttransport meer plaats kan vinden.

Overtuigd van de voordelen van kruipruimte-isolatie?

Bent u overtuigd van de voordelen van kruipruimte-isolatie? Wij adviseren u graag of uw huis geschikt is voor kruipruimte isolatie. Maak meteen een vrijblijvende afspraak en u hoort van de Isotechniek isolatie adviseurs wat de mogelijkheden zijn!

Ja, ik wil meer weten over mijn besparingsmogelijkheden en wooncomfort. Neem vrijblijvend contact met mij op!
Nieuwe subsidie woningisolatie in Gelderland
Nieuwe subsidie woningisolatie in Gelderland
ARNHEM - Provinciale Staten van Gelderland stellen nog eens...
lees verder >>
Nieuwe subsidies energiebesparing
Nieuwe subsidies energiebesparing
Nieuwe subsidie voor energiebesparing in sociale huursector Verhuurders...
lees verder >>
Energiebespaarlening met ikinvesteerslim.nl
Energiebespaarlening met ikinvesteerslim.nl
Particuliere woningeigenaren hebben nu de kans om te investeren...
lees verder >>
Minister Blok neemt eerste folder in ontvangst
Minister Blok neemt eerste folder in ontvangst
wij-isoleren.nl Tijdens een werkbezoek in Overijssel heeft...
lees verder >>