U bevindt zich hier:

Kosten spouwmuurisolatie

Het isoleren van uw spouwmuren en de kosten die daarmee gemoeid zijn, wordt door ons berekend en bepaald door het aantal vierkante meters. Het totale oppervlakte van de muren die geïsoleerd kunnen worden, bepalen uiteindelijk dus de kosten van onze werkzaamheden en materialen. De keuze voor het isolatiemateriaal maakt uiteindelijk voor de totale kosten niet zo veel uit. Deze liggen over het algemeen namelijk erg dicht bij elkaar. Onze isolatie adviseurs zullen u dan ook met name wijzen op de voordelen en toepasbaarheid van de verschillende materialen. En natuurlijk welk effect deze daadwerkelijk op uw energierekening hebben. 

Overzicht gemiddeld geveloppervlak spouwmuurisolatie

Op basis van onze ervaringen treft u onderstaande een indicatie van het gemiddelde aantal te isoleren vierkante meters per woningtype. 

Woningtype

Gemiddeld m2 geveloppervlak

Vrijstaand huis   150 m²
2-onder-1 kap huis  100 m² 
Hoekwoning rijtjeswoning   90 m²
Tussenwoning rijtjeswoning   60 m²
Appartement (complex)      25 m²


 

 

 

 

Maatwerkadvies spouwmuurisolatie

Exacte kosten kunnen we natuurlijk alleen vertalen in een concrete offerte als we bij u thuis zijn geweest en als onze isolatie adviseurs de spouwmuren hebben geïnspecteerd (endoscopisch onderzoek). Alleen dan kunnen wij een vrijblijvende offerte uitbrengen. Onze Isotechniek isolatie adviseur komt dan ook graag bij u langs om u alles te vertellen over de isolatiemaatregelen die de energieprestatienorm van uw woning verder kunnen verbeteren.

Samen met u kijkt hij naar de ligging van de woning, de situatie van de gevel en de spouw en checkt hij of er vochtplekken of koudebruggen zijn. Daarnaast wordt er gekeken naar de huidige ventilatie van de gevels en of er eventueel extra voorzieningen nodig zijn. Op basis van alle deze gegevens berekent hij samen met u hoeveel kosten u zou kunnen besparen door uw spouwmuren te isoleren. U zult ontdekken dat uw investering in twee tot drie jaar wordt terugbetaald door een lagere energierekening. Isoleren loont!

Maak meteen een vrijblijvende afspraak

Wilt u een vrijblijvende offerte voor het isoleren van de spouwmuren van uw woning ontvangen? Maak dan meteen een afspraak!

Ja, ik wil meer weten over mijn besparingsmogelijkheden en wooncomfort. Neem vrijblijvend contact met mij op!
Nieuwe subsidie woningisolatie in Gelderland
Nieuwe subsidie woningisolatie in Gelderland
ARNHEM - Provinciale Staten van Gelderland stellen nog eens...
lees verder >>
Nieuwe subsidies energiebesparing
Nieuwe subsidies energiebesparing
Nieuwe subsidie voor energiebesparing in sociale huursector Verhuurders...
lees verder >>
Energiebespaarlening met ikinvesteerslim.nl
Energiebespaarlening met ikinvesteerslim.nl
Particuliere woningeigenaren hebben nu de kans om te investeren...
lees verder >>
Minister Blok neemt eerste folder in ontvangst
Minister Blok neemt eerste folder in ontvangst
wij-isoleren.nl Tijdens een werkbezoek in Overijssel heeft...
lees verder >>