U bevindt zich hier:

Isoparels spouwmuurisolatie

Het isoleren van uw bestaande spouwmuren heeft een direct effect op uw energierekening. En dus uw portemonnee. En dat maakt isoleren interessant. In tegenstelling tot vele andere aanbieders maakt Isotechniek daarbij gebruik van speciale milieuvriendelijke Isoparels. Een parel die voor 98% uit lucht bestaat en die besparingen op lange termijn garanderen. Deze lichtgewicht grijze EPS parel is in bijna alle gevallen de meest voordelige en tevens beste oplossing voor het isoleren van spouwmuren. Ongeacht hoe hoog, dik, dun, kort of lang deze ook is.

Isoleren met Isoparels voorkomt vochtproblemen!

De gesloten celstructuur van onze grijze EPS parels voorkomt vochtproblemen. Waar andere materialen vocht niet kunnen reguleren, kunnen onze Isoparels dat wel. Zonder zelf water of waterdamp op te nemen zorgen onze Isoparels er voor dat vocht dat door de buitenmuur naar binnendringt, via de spouw wordt afgevoerd. Kiest u voor Isotechniek, dan kiest u dus voor zekerheid en  voorkomt u eventuele vochtproblemen in huis. De muren ademen als het ware en voeren eventuele waterdamp via de onderlinge ruimte tussen onze parels naar buiten toe af. Ook als de buitenmuren zijn geverfd. Voorwaarde is dan natuurlijk wel dat deze  verf dampdoorlatende eigenschappen heeft. Mocht u twijfelen dan kunt u onze adviseurs altijd even vragen om dit te controleren als zij bij u thuis de situatie bekijken en beoordelen.

Rc-waarde grijze Isoparel is ongekend hoog in uw spouwmuur: Rc-waarde van 1,86!

Met een Rc-waarde van 1,86 en een lamba waarde van 0.034 W/mk is onze grijze Isoparel de meest effectieve isolator. Geen ander materiaal dat hier ook maar enigszins in de buurt komt. Door de Isoparels te verlijmen met een unieke milieuvriendelijke natuurlijke hars, ontstaat een dikke solide plaat die bij een spouwmuurdikte van 6 cm al een optimaal resultaat oplevert. Elke centimeter dat de spouwmuur dikker is, geeft logischerwijs een nog effectiever resultaat. Om een voorbeeld te geven;  Een laag van 10 centimeter Isoparels heeft een Rc-waarde die oploopt tot 2,8!  

Technische voordelen van EPS isoparels

Spouwmuurisolatie met Isoparels heeft eigenlijk alleen maar voordelen, want: 

• Eenvoudige plaatsing zonder breekwerk in één dag
• Zeer hoge en blijvende isolatiewaarde
• Geen koudeval van muren, geen tocht
• Lamba waarde 0.034 W/mk
• Geen verzakkingen wegens verlijming van hars
• Dampdoorlatend en vochtbestendige en -regulerende isolatie
• Milieuvriendelijk, energiebesparend en geheel reukloos
• 100% recyclebaar
• Comfort verhogend: warm in de winter, koel in de zomer

Vragen over Isoparels of andere spouwmuurisolatie oplossingen?

Wacht niet langer en vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan met één van onze Isotechniek adviseurs. Als allround professional kunnen wij u iedere vorm van isolatie aanbieden die uw woning vanaf dag één energiezuiniger maakt. Een verschil dat uw woning zo maar aan A+ certificaat zou kunnen opleveren. U kunt bij ons terecht voor het isoleren van uw spouwmuren, kruipruimte, dak, vloer en tussenwanden. Maar ook voor geluidsisolatie bent u bij ons aan het juiste adres. En natuurlijk weten wij alles over eventuele subsidiemogelijkheden als u besluit om uw woning te isoleren.

 

 

 

Bron: www.milieucentraal.nl

Ja, ik wil meer weten over mijn besparingsmogelijkheden en wooncomfort. Neem vrijblijvend contact met mij op!
Nieuwe subsidie woningisolatie in Gelderland
Nieuwe subsidie woningisolatie in Gelderland
ARNHEM - Provinciale Staten van Gelderland stellen nog eens...
lees verder >>
Nieuwe subsidies energiebesparing
Nieuwe subsidies energiebesparing
Nieuwe subsidie voor energiebesparing in sociale huursector Verhuurders...
lees verder >>
Energiebespaarlening met ikinvesteerslim.nl
Energiebespaarlening met ikinvesteerslim.nl
Particuliere woningeigenaren hebben nu de kans om te investeren...
lees verder >>
Minister Blok neemt eerste folder in ontvangst
Minister Blok neemt eerste folder in ontvangst
wij-isoleren.nl Tijdens een werkbezoek in Overijssel heeft...
lees verder >>