U bevindt zich hier:

Isoleren met Pur’fect

Pur’fect beschikt over unieke producteigenschappen die u nergens anders vindt. Kiest u voor Isotechniek, dan maakt u automatisch een keuze voor duurzame en hoogwaardige oplossingen die tot in lengte van jaren hun effect sorteren. Pur’fect is dé naam en hét product dat op intelligente wijze het beste uit de combinatie haalt van Polycol en Isocyanaat. De twee belangrijkste componenten van Polyurethaan Isolatieschuim die de basis vormen van dit spouwschuim. Een milieuvriendelijk en volledig CFK-vrij product dat zich ideaal laat verwerken in elke situatie en op iedere ondergrond. Ongeacht of het gaat om beton, steen, hout, kunststof of aluminium; Pur’fect past zich moeiteloos aan met behoud van de meest ideale en hoogst haalbare isolatiewaarden.

Eigen ontwikkeling

Het door ons zelf ontwikkelde hoogwaardige Pur’fect wordt uitsluitend toegepast als we in de praktijk uitzonderlijke situaties tegenkomen die om maatwerkoplossingen vragen. We hebben het dan over extreem grote of juiste kleine oppervlakten die moeilijk bereikbaar of te vullen zijn. Pur’fect kan door de bijzondere producteigenschappen geheel naadloos – als één geheel – worden aangebracht middels een gepatenteerde inblaastechniek waarmee we moeiteloos de contouren van het te isoleren deel of oppervlakte kunnen volgen.

Pur’fect; Het perfecte isolatie alternatief

Een ander bijzonder productvoordeel is dat Pur’fect al binnen enkele minuten volledig is uitgehard en een sluitend geheel vormt dat direct het verlangde isolerende effect heeft. Afhankelijk van uw (woon)situatie wordt het schuim in de spouw geblazen en wordt een naadloos en homogeen isolatiepakket aangebracht dat de spiuw volledig vult tot in alle kieren. Om de kruipruimte  optimaal te blijven ventileren adviseren wij u om ventilatieroosters te plaatsen. Omdat Pur’fect door ons droog wordt ingespoten en waterbestendig is, is roestvorming uitgesloten.

Los daarvan is Pur’fect bestand tegen zwakke zuren, oliën, vetten en zelfs brandstoffen. In vergelijking met een standaard Polyurethaan is Pur’fect dan ook het perfecte alternatief voor spouwmuren, vloeren en wanden.

Technische voordelen van Pur’fect

• Lineair uitzettingscoëfficient: 5-10 x 105 °K
• Temperatuur bestendigheid: -150 = 90 °C
• Warmtebegeleidingscoëfficient: W/mK, 0,025-0,030
• Brandgedrag: B2 en B#
• Druksterkte: ca. 400 kPa
• E-modulus: ca. 9MPa
• Gesloten cellen: % > 90
• Lamba waarde 0,026 W/m.K (reële rekenwaarde)
• Waterafstotend
• Door toepassing tussen de muren blijft de muur ademen
• Voorkomt schimmelvorming in vooral kruipruimtes
• Goede brandveiligheid
• Sterke hechting aan diverse materialen
• Milieuvriendelijk en CFK vrij

Maatwerk isolatie advies

Onze Isotechniek adviseurs lichten u graag voor of Pur’fect tot de mogelijkheden behoort. Of niet natuurlijk. Als wij u adviseren om uw spouwmuren, kruipruimte, vloeren en/of tussenwanden met Pur’fect te isoleren hoort u natuurlijk ook meteen van ons welke voordelen en besparingen dat oplevert.

Maak meteen een vrijblijvende afspraak

Wilt u meer weten over Pur’fect, onze werkwijze of wilt vandaag nog een vrijblijvende offerte voor het isoleren van uw woning ontvangen? Bel dan vandaag nog om een afspraak met één van onze Isotechniek adviseurs te plannen. Als allround professional kunnen wij u iedere vorm van isolatie aanbieden die uw woning vanaf dag één energiezuiniger maakt. Een verschil dat uw woning zo maar aan A+ certificaat zou kunnen opleveren. U kunt bij ons terecht voor het isoleren van uw spouwmuren, kruipruimte, dak, vloer en tussenwanden. Maar ook voor geluidsisolatie bent u bij ons aan het juiste adres. En natuurlijk weten wij alles over eventuele subsidiemogelijkheden als u besluit om uw woning te isoleren.

Ja, ik wil meer weten over mijn besparingsmogelijkheden en wooncomfort. Neem vrijblijvend contact met mij op!
Nieuwe subsidie woningisolatie in Gelderland
Nieuwe subsidie woningisolatie in Gelderland
ARNHEM - Provinciale Staten van Gelderland stellen nog eens...
lees verder >>
Nieuwe subsidies energiebesparing
Nieuwe subsidies energiebesparing
Nieuwe subsidie voor energiebesparing in sociale huursector Verhuurders...
lees verder >>
Energiebespaarlening met ikinvesteerslim.nl
Energiebespaarlening met ikinvesteerslim.nl
Particuliere woningeigenaren hebben nu de kans om te investeren...
lees verder >>
Minister Blok neemt eerste folder in ontvangst
Minister Blok neemt eerste folder in ontvangst
wij-isoleren.nl Tijdens een werkbezoek in Overijssel heeft...
lees verder >>
Isotechniek: De bewoner profiteert!
Isotechniek: De bewoner profiteert!
Een groot onderhoudsproject oppakken voor een woningcorporatie...
lees verder >>