U bevindt zich hier:

Isotechniek staat voor kwaliteit

Kwaliteit staat bij Isotechniek hoog in het vaandel, daarom zijn we aangesloten bij Venin, de brancheorganisatie van isolatiebedrijven in Nederland. De in VENIN georganiseerde vakbedrijven hebben er groot belang bij dat ons vakmanschap en de kwaliteit van de gebruikte materialen voor isolatie op hoog niveau blijft door het kwaliteitsbewustzijn van haar leden uit te dragen. Als u voor Isotechniek kiest, dan weet u dat er gewerkt wordt met een vakkundig, kwaliteitsbewust, ervaren en hoog gekwalificeerd bedrijf. Reden ook dat wij u op al onze isolatiewerkzaamheden een garantie geven van 10 jaar. Met Isotechniek weet u dat u kwaliteit in huis haalt.

Certificaat VCA

Isotechniek Nederland B.V. is VCA gecertificeerd conform de VGM-checklist Aannemers Norm.
Een kopie van het certificaat kunt u desgewenst bij ons opvragen.

SKG-IKOB

Isotechniek is een door het SKG-IKOB gecertificeerde onderneming en voldoet daarmee aan strenge richtlijnen. In de dagelijkse praktijk betekent dat, dat deze instellingen onze werkzaamheden die wij in opdracht van u uitvoeren, inspecteren. Bovendien bemiddelen deze instanties bij eventuele klachten welke door ons niet conform het vigerende SKG-IKOB reglement worden opgelost. Isotechniek werkt dan ook al sinds jaar en dag volgens het KOMO procescertificaat (BRL 2110). Hét nationale keurmerk voor de bouwsector en door VROM geaccepteerd bewijs dat wij als Isotechniek ons aan het Bouwbesluit houden. Ook voor het thermisch isoleren van bestaande spouwmuren met PUR-schuim en met minerale wol vlokken , heeft Isotechniek het certificaat op zak.

Kijk op www.skgikob.nl en www.komo.nl voor meer informatie over de genoemde certificeringen.

           

Op alle isolatiewerkzaamheden die ons bedrijf bij u uitvoert kunnen kwaliteitscontroles worden uitgevoerd door onafhankelijke externe inspecteurs van SKG-IKOB. Deze controles worden uitgevoerd in het kader van de VENIN Erkenningsregeling en/of KOMO-procescertificaat regelingen. Om dit mogelijk te maken zullen wij de werkzaamheden die wij bij u uitvoeren melden aan deze controle-instelling. Voor meer informatie hierover, zie www.venin.nl/erkenning.html.

Wij zijn aangesloten bij de Venin-Geschillencommissie die bij wege van bindend advies uitspraak kan doen mocht een geschil ontstaan tussen ons en een particuliere opdrachtgever. Voor meer informatie hierover, zie www.venin.nl/geschillenregeling.html.

Insula Certificatie

Sinds februari 2016 is Isotechniek Nederland B.V. Insula gecertificeerd. Insula Certificatie B.V. is een onafhankelijk kennisinstituut die als missie het verbeteren en aantonen van de kwaliteit in de isolatie sector heeft met als doel dat de opdrachtgever een goed eindproduct krijgt. Door ons Insula-Certificaat is de eindgebruiker niet alleen verzekert van een goed isolatieproduct maar heeft ook direct de zekerheid dat de verwerking van het materiaal conform de stricte, relevante randvoorwaarden is uitgevoerd. Isotechniek Nederland B.V. heeft de certificaten 'Het aanbrengen van bodembedekking in de kruipruimte met in-situ los gestort isolatiemateriaal' en 'het thermisch na-isoleren van hellende daken tegen bestaand dakbeschot' verworven. Isotechniek Nederland B.V. is het eerste isolatiebedrijf in Nederland die deze certificaten heeft behaald.

Voor meer informatie hierover, zie de website www.insula-certificatie.nl.

 

 

Ja, ik wil meer weten over mijn besparingsmogelijkheden en wooncomfort. Neem vrijblijvend contact met mij op!
Nieuwe subsidie woningisolatie in Gelderland
Nieuwe subsidie woningisolatie in Gelderland
ARNHEM - Provinciale Staten van Gelderland stellen nog eens...
lees verder >>
Nieuwe subsidies energiebesparing
Nieuwe subsidies energiebesparing
Nieuwe subsidie voor energiebesparing in sociale huursector Verhuurders...
lees verder >>
Energiebespaarlening met ikinvesteerslim.nl
Energiebespaarlening met ikinvesteerslim.nl
Particuliere woningeigenaren hebben nu de kans om te investeren...
lees verder >>
Minister Blok neemt eerste folder in ontvangst
Minister Blok neemt eerste folder in ontvangst
wij-isoleren.nl Tijdens een werkbezoek in Overijssel heeft...
lees verder >>
Isotechniek: De bewoner profiteert!
Isotechniek: De bewoner profiteert!
Een groot onderhoudsproject oppakken voor een woningcorporatie...
lees verder >>